Robert Grabda
Robert Grabda
2017-07-19T01:38:08+0000
Postanowiłem kupić Peugeota 5008. Od znajomych z pracy otrzymałem namiary na osoby, które sprowadzają samochody na zamówienie. Niestety żadna z tych osób nie była w stanie sprostać lub nie chciała mojej prośby o znalezienie samochodu. Ponieważ nie było żadnego kontaktu ze mną z ich strony znalazłem na internecie firmę AUTOKLASA. Zadzwoniłem i następnego dnia spisałem umowę. Po trzech tygodniach mogłem się cieszyć wymarzonym samochodem w bardzo dobrym stanie technicznym i wizualnym. Dobrze, że są jeszcze firmy jak AUTOKLASA, którym zależy na satysfakcji klienta i spełnieniu jego motoryzacyjnych marzeń. SZCZERZE POLECAM i pozdrawiam całą ekipę..
Michał Sarnowski
Michał Sarnowski
2017-07-12T07:25:18+0000
Witam. Chciałem mieć pewność, że kupując auto nie zostanę oszukany, że nie bity, że oryginalny przebieg, że dziadek tylko do kościoła jeździł... wiadomo jak to w naszym kraju się odbywa. Na ogłoszenie Autoklasy "wpadłem" przypadkiem i po zapoznaniu się z info na stronce i rozmowie z panem Staszkiem zacząłem nabierać pewności co do nawiązania współpracy. Nie ukrywam, że podpierałem się kredytem przy zakupie więc zależało mi na pewności auta i jego bezawaryjności.Zaufałem Autoklasie i tak oto stałem się posiadaczem Toyoty Avensis - prawie takiej jaką sobie zażyczyłem. Polecam Autoklasę! Jeśli chcesz mieć sprawdzone, pewne auto! Pozdrawiam
Małgorzata Behounek
Małgorzata Behounek
2017-07-10T15:17:42+0000
Michał Kurzyk
Michał Kurzyk
2017-06-29T12:54:29+0000
Znalezienie samochodu zajęło nam chwilę 🙂 ale to tylko przez moją wybredność. W końcu, wspólnie udało nam się szczęśliwie zakończyć współpracę. Mój nowy samochód, zarejestrowałem, zatankowałem i... na tym skończyły się "rzeczy do zrobienia" po zakupie, polecam!
Zbigniew Klepczyński
Zbigniew Klepczyński
2017-06-26T18:16:24+0000
Zbigniew Klepczyński. Zamówiłem zakup VW Golf Plus. Realizacja nastąpiła po upływie około trzech tygodni. Zależało mi na dobrej jakości. Zweryfikowano kilka propozycji.Samochód zakupiono zgodnie ze specyfikacją. Na moją prośbę za dodatkową opłatą dostarczony został pod dom. Znakomita komunikacja, profesionalizm wszystkich pracowników. Polecam tym którzy stawiają na jakość a nie tandetę za okazyjne pieniądze. przejechałem około tysiąca kilometrów. Auto sprawuje się bez zarzutów. Kolejny samochód też będę kupował w tej firmie.
Krzysztof Straszak
Krzysztof Straszak
2017-06-23T11:41:52+0000
Adam Orzoł
Adam Orzoł
2017-06-13T21:00:53+0000
Od 3 lat marzyłem o nowym samochodzie i przez te 3 lata zbierałem pieniądze na kupno nowego samochodu z obawą, że kiedy nadejdzie ten dzień nie będę umiał sobie poradzić samemu ze znalezieniem auta w odpowiadającym mi stanie technicznym. Usłyszałem o tej firmie na początku Maja tego roku i od razu udałem się spotkać z przedstawicielem firmy żeby omówić szczegóły. Wszystko działo się tak szybko, a na początku Czerwca zostałem właścicielem nowego auta. Nic złego nie mogę powiedzieć. Auto idealne, chodzi jak powinno, dokładnie takie jakie chciałem. Koszta może troche większe, ale mam pewność zweryfikowanego samochodu. Ekipa firmy Autoklasa, jak najbardziej sami profesjonaliści w swojej dziedzinie. Pozdrawiam i polecam! Kiedyś jeszcze do Was wrócę po nowe auto!
Rafał Gdula
Rafał Gdula
2017-05-30T18:49:22+0000
Usługę wyszukania pojazdu przez Autoklasę w moim przypadku można ocenić tylko w jeden sposób - mocną 5-tką! Profesjonalne doradztwo Pana Michała, kontakt o każdej porze dnia, precyzyjnie kreowane oferty i przede wszystkim zwieńczenie tranzakcji w postaci Opla Astra GTC w 100% takiej, jaką sobie zażyczyłem (mimo, iż znalezienie ze względu na deficyt na prawdę nie jest łatwe - co stwierdzam po prawie 2 miesiącach osobistych prób znalezienia samochodu). Obsługa nienaganna zarówno podczas procesu znajdywania jak i we wszelkiego rodzaju kwestiach posprzedażowych. Oby więcej takich firm. Polecam wszystkim, którzy zastanawiają się nad skorzystaniem 🙂
Piotrek Wydra
Piotrek Wydra
2017-05-29T17:04:05+0000
Witam. Od dłuższego czasu nosiłem się z zamiarem kupna samochodu. Jako że moja wiedza na temat oględzin samochodów używanych jest mierna, jak również nie miałem tyle czasu aby jeździć po całej Polsce i odbijać się od komisu do komisu, zwróciłem się o Pomoc do Autoklasy. Mój wybór padł na Audi A4 B6 Avant1.8 turbo quattro. Wszyscy interesujących się tematem tych aut wiedzą że znaleźć dobry egzemplarz jest bardzo trudno. Otrzymałem wiele propozycji które ze względu na kiepski stan pojazdów odradzono mi. Dodam że firma Autoklasa szukała dla mnie auta nawet po skończeniu się okresu umowy. W końcu zaproponowano mi Audi z tym silnikiem i napędem quattro lecz w sedanie. Ze względu na stan, przebieg oraz historie pojazdu postanowiłem je zakupić. Auto posiadało kilka obcierek i wgniotek parkingowych które po omówieniu zostały naprawione w cenie auta. Teraz cieszę się prawie 190 konnym Audi z legendarnym napędem na 4 "buty" oraz niezawodnym silnikiem 1.8T. Wszystkich wahającym się przed skorzystaniem z usług tej firmy mogę szczerze powiedzieć że warto . Wspaniała obsługa, przemiły kontakt oraz fachowa pomoc w kupnie auta. Sam już poleciłem kilku znajomym i będę to robił dalej. Myślę że jak już kiedyś będę znów zmieniał auto, ponownie zgłoszę się do Autoklasy . Dziękuję za miła współprace i za wysiłek włożony w znalezienie takiej perełki. Pozdrawiam
Sebastian Gajewski
Sebastian Gajewski
2017-05-29T12:04:54+0000
Polecam, daję 6/5 gwiazdek. Z jednej strony firma Autoklasa jest przykładem jak powinno się zajmować klientem. Pełen profesjonalizm, traktowanie klienta z szacunkiem, bezstresowo i świetne podejście (dodatkowy plus za ciasto szpinakowe choć mieliśmy nadzieję, że kolor zielony jest spowodowany czymś innym ;-)). Z drugiej strony - zawodowe wyszukanie auta, dokładnie takiego jakie chciałem ze wszystkim co chciałem. Bezwypadkowe, pewny przebieg i nie jest składane z 6 innych ;-). Nie wiem czy Niemiec płakał jak sprzedawał ale ja bym płakał. Dla mnie bajka. Brakowało takiej uczciwej i z normalnym podejściem, usługi w Polsce. Ale co można zarzucić ludziom, którzy kochają samochody i mają dość ciągłego oszukiwania w sektorze sprzedaży samochodów używanych. Jak to mówią, kierowcy dzielą się na 2 typy. Tych co używają auta aby dostać się z punktu A do B i tych którzy poprostu kochają jeździć. Autoklasa jest dla wszystkich, ale ta druga grupa będzie bardziej zadowolona 😉
Wojciech Bizub
Wojciech Bizub
2017-05-26T22:37:12+0000
Życie jest zbyt krótkie, aby znać się na wszystkim. Niestety niewiedza i bycie „ekspertem na niby” jest w ludzkiej naturze. Najgorsze jest to, że oprócz podłamanego ego, nietrafione decyzje bardzo mocno szarpią po kieszeni. Jak się okazało, ja podjąłem słuszną decyzję. Oto historia mojego VW CC 1.4 TFSI. Po przejechaniu 5 tysięcy kilometrów pojawia się kontrolka przeglądu. Niewiele myśląc… kontynuowałem dobrą tradycję zapisów z książki serwisowej i wybrałem się do ASO. Oddając auto specjalnie poprosiłem, aby sprawdzili, czy coś przypadkiem mu nie dolega… Po serwisie słyszę… auto jest w 100% zdrowie, jedynie jest drobne zawilgocenie na spryskiwaczu prawej lampy xenonowej. Ta diagnoza była dla mnie bardzo pozytywna. Natomiast czy byłoby tak samo, gdybym szukał auta samodzielnie? Może... jednak mnie nie stać na na takie ryzyko. Wolę oddać rzeczy, na których "znam się przeciętnie" w ręce fachowców. Autoklasę znam nie od wczoraj i wiem jedno. Kolejne samochody również będą przechodziły przez ich ręce. Dziękuję!
Bruno Zet
Bruno Zet
2017-05-26T12:48:55+0000
5/5 z wielu powodów. Przede wszystkim dlatego, że kupiłem dzięki Autoklasie naprawdę piękny samochód. Wyposażony lepiej niż się spodziewałem, bardzo zadbany, w świetnym stanie technicznym. Dodatkowo wysoka ocena ze względu na profesjonalną i bezproblemową obsługę klienta, chęć pomocy, szybkie załatwienie sprawy, szybki kontakt. I jeszcze jedno: naprawdę fachowe doradztwo. Pierwotnie zamierzałem kupić samochód innej marki, cieszę się, że zmieniłem zdanie dzięki wsparciu doradcy z Autoklasy. Polecam.
Maciej Popi
Maciej Popi
2017-05-17T12:54:30+0000
Mateusz Zaczkiewicz
Mateusz Zaczkiewicz
2017-05-05T11:08:08+0000
Współpracę z Autoklasą oceniam na 5 🙂 Choć cała przygoda z wyszukaniem, i sprowadzeniem samochodu trwała prawie 2 miesiące, to była tego warta. Auto użytkuję od mniej więcej miesiąca, przejechałem ponad 1000 km i na obecną chwilę wszystko gra. Cierpliwość zatem popłaca, zwłaszcza gdy w grę wchodzą poszukiwania samochodu trudno dostępnego na rynku, mającego też swoje lata. Sporymi plusami są brak nachalności względem klienta, oraz świetny kontakt i doradztwo. Podsumowując Autoklasa to firma godna polecenia! 🙂 PS Pozdrawiam Panią Olę - to głównie Pani zasługa, że w końcu przemierzam kilometry długo wyczekiwanym samochodem <3 :)
Sebastian Szopka
Sebastian Szopka
2017-05-02T15:05:14+0000
Witam serdecznie. Krótko i na temat 🙂 Ocena 5/5, nie może być inaczej. Całość w moim przypadku trwała 3 tygodnie. Samochód, strzał w dziesiątkę, wymarzony model z własnym widzimisię w związku z wnętrzem. Technicznie bez wad, z autentycznym jak na 8 latka bardzo niskim przebiegiem. Za kilka lat z pewnością powrócę pomarudzić o nowszy model 😀 Czekam tylko na prezentację filmową samochodu 😉 Pozdrawiam wszystkich pracowników Autoklasy i dziękuję bardzo.
Dorota Danieluk
Dorota Danieluk
2017-04-30T08:47:32+0000
Z pełną odpowiedzialnością polecam zakupy z AUTOKLASA. Moje wymarzone auto Volvo s40 spełniło wszystkie wymagania. Panowie z AUTOKLASA w sposób profesjonalny przyjżeli się wielu "Volviakom" zanim ostatecznie byli pewni, że auto będzie spełniało moje kryteria, będzie sprawne i bezpiecze. Na każdym etapie zakupu pozostawałam w kontakcie z AUTOKLASA i wszystkie sprawy konsultowane były ze mną i to ja ostateczne podejmowałam decyzję. Finalnie auto idealne. Bardzo wartościowe jest także to, że AUTOKLASA pozostaje w ciągłym kontakcie rownież po odbiorze auta i służy pomocą w razie moich pytań. Dzięki temu czuję się podmiotem tej tranzakcji. Bardzo ważna jest też szczerość i autentyczność. Każda informacja o aucie jest prawdziwa i zgodna ze stanem faktycznym. Dziękuję AUTOKLASA. 😁
Mirosław Krasuski
Mirosław Krasuski
2017-04-29T05:34:30+0000
Wiem jak trudno znaleźć samochód, który byłby w bardzo dobrym stanie i w odpowiedniej cenie. Zanim zwróciłem się do "Autoklasy" przez pół roku sam śledziłem oferty. Jak się pojawiała wyjątkowa okazja, to ktoś zwinął ją sprzed nosa. Kilka rozmów telefonicznych, kilka odrzuconych ofert i samochód jest u mnie.
Bartosz Ziółkowski
Bartosz Ziółkowski
2017-04-21T19:25:46+0000
Polecam jak najbardziej. Pełen profesjonalizm.
Joanna Semmler
Joanna Semmler
2017-04-20T20:51:56+0000
Witam. Przyznam szczerze, że dla mnie kupowanie samochodu używanego było jak stąpanie po polu minowym, w dodatku nie na swoim terenie. Trafiłam do autoklasy za namową kolegi męża z pracy. Do tematu podeszłam bardzo sceptycznie i z ogromną rezerwą. Jednak cała transakcja okazała się być uczciwą więc mój stres zmalał. Z całą transakcją nie było większych problemów więc moje zadowolenie rosło. Celowo odczekałam kilka miesięcy od zakupu, żeby sprawdzić gwarancję wystawioną przez autoklasę. Volvo kupiłam w sierpniu u.b. Mamy kwiecień. Nie zgłaszam żadnych reklamacji. Auto dobrze się sprawuje a ja, jak to kobieta, tylko tankuję i jeżdżę. W sumie dopiero tydzień temu furka przeszła pełen serwis ale bez napraw. Z tego też względu z czystym sumieniem Panowie mogę i będę Was polecać. P.S. Oczywiście będę piętać i trzymam za słowo jeśli chodzi o kolejną transakcję ... �
Marcelina Szelag
Marcelina Szelag
2017-04-11T18:17:13+0000
Autoklasa pierwsza klasa 🤗 🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Grzegorz Kaczor
Grzegorz Kaczor
2017-04-11T17:17:56+0000
wyszukanie i sprzedaż auta przebiegła szybko i sprawnie, auto naprawdę jest warte zapłaconej ceny, co tu więcej można dodać...kupować ludziska.. 5 gwiazdek nie ma, by ciągle była mobilizacja do trzymania tego wysokiego poziomu 🙂
Kasia Łuczyńska
Kasia Łuczyńska
2017-03-27T14:50:24+0000
Bardzo dziękuję Autoklasie za olbrzymią pomoc i wsparcie przy kupnie samochodu. Pan Stanisław okazał dużo zrozumienia i zainteresowania. Ostatecznie kupiłam samochód od prywatnej osoby, jednak kontakt z Autoklasą, okazał się niezastąpiony.
Mateusz Gdaniec
Mateusz Gdaniec
2017-03-23T21:51:03+0000
Witam, niestety w moim przypadku nie doszło do zakupu auta. Wina leży tylko i wyłącznie po mojej stronie gdyż po sprzedaży mojego starego auta byłem zmuszony w ciągu najbliższych dni zakupić nowe auto. Wiedziałem jednakże że Panowie potrzebują troszkę więcej czasu na profesjonalne podejście do tematu i realizację mojego zamówienia. Firma okazała swój pełen profesjonalizm i zrozumienie w każdym aspekcie współpracy. Wspaniały kontakt interpersonalny i ludzkie zrozumienie sprawy pozwoliło na pozytywne dla mnie rozpatrzenie. Ręce składają się do oklaskow Panowie. Otrzymałem całość zaliczki nawet po podpisaniu umowy. Takie firmy a co ważniejsze osoby współpracujące z klientem powinno stawiać się jako wzór. Indywidualne podejście do klienta i jego zadowolenie to priorytet wspólpracy. Dzięki zrozumieniu i profesjonalizmowi z mojej strony 5 gwiazdek. Dzięki takim sytuacjom nabiera się jeszcze więcej zaufania. Mam nadzieję że szukając następnego auta będę mógł liczyć na Waszą pomoc i wtedy bardziej umiejętnie zaplanuje swoje najbliższe plany.
Katarzyna Adamusinska
Katarzyna Adamusinska
2017-03-19T17:23:47+0000
Witam, Kilka tygodni temu zmagałam się z kupnem nowego samochodu..nie powiem ale nie był to zbyt najprzyjemniejszy proces przez jaki przechodziłam ponieważ miałam wielu, najlepszych doradców.... O Autoklasie dowiedziałam się za późno by skorzystać z usługi sprowadzenia auta, ale Jeśli chodzi o pomoc merytoryczną podczas kupowania samochodu "na własną rękę" byli WSPANIALI! 5 zdecydowanie się należy za kontakt, w zasadzie nawet nie z klientem, gdyż nie skorzystałam z usługi tym razem, nie mniej jednak ZA KAŻDY TELEFON, ODPOWIEDZ NA NAWET NAJBARDZIEJ KURIOZALNE PYTANIE, I CIERPLIWOŚĆ I RZETELNĄ WIEDZĘ, ZA WYCZERPUJĄCE ODPOWIEDZI NA PYTANIA I WSZELKĄ POMOC W ZAKUPIE AUTA 🙂 Już poleciłam znajomym Autoklasę, i sama na pewno ich wybiorę podczas następnego wybory samochodu! Wolę oddać sprawę w ręce profesjonalistów niż przechodzić przez kolejny zakup auta z bólem głowy...
Daniel Stalica
Daniel Stalica
2017-03-13T07:51:54+0000
Transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Autoklasa jest wyjątkowo elastyczna i dopasowuje się do klienta. Od kilku miesięcy cieszę się nowym autem i nie ma z nim najmniejszego problemu. Serdecznie polecam!
Kuba Muszyński
Kuba Muszyński
2017-03-07T19:59:51+0000
Auta co prawda nie kupiłem bo trafiło mi się coś na miejscu ale pierwszy kontakt bardzo pozytywny i profesjonalny.
Dakar Barslo
Dakar Barslo
2017-02-09T06:21:11+0000
Konrad Adam Olszewski
Konrad Adam Olszewski
2017-02-06T20:49:14+0000
Witam. pare miesięcy od zakupu auta za pośrednictwem firmy Autoklasa minęło i z czystym sumieniem mogę polecić usługę zakupu samochodu przez tą firmę. Auto dostarczone w terminie , zgodne z zamówieniem , a nawet i wyposażenie lepsze niż zamawiałem. Auto odpukać się nie psuje, jazda to czysta przyjemność. Kontakt z osobami odpowiedzialnymi super, a i atmosfera w trakcie przekazania auta rewelacyjna. Podsumowując jeśli ktoś szuka sprawdzonego auta ale nie wie na co zwracać uwagę przy zakupie , nie ma czasu , nie chce tracić pieniędzy na dojazdy, kontrole , mechaników itd. to firma Autoklasa jest właśnie dla Ciebie.
Maciej Sochan
Maciej Sochan
2017-01-20T16:09:19+0000
Witam serdecznie, najlepsza opinia o firmie to taka że auto które kupiłem pół roku temu ma się świetnie a ja nie żałuje że zapłaciłem trochę więcej niż za tzw "krajowe okazje". Panowie zapunktowali u mnie od samego początku swoją wiedzą (znajomość rynku, dokładne i wielostopniowe sprawdzanie przed zakupem), racjonalnym podejściem do tematu i brakiem nachalności, ale później za każdym razem byłem coraz milej zaskoczony a to szybkością operacji "nowe auto", a to tym że było takie jak chciałem. Obsługa klienta to wzór dla wszystkich przedsiębiorstw tego typu. Rzadko komuś słodzę ale teraz wypada. Życzę rozwoju firmy i dalszych zadowolonych klientów, sam pewnie za kilka lat tu wrócę. Pozdrawiam
Justyna Budzyńska
Justyna Budzyńska
2017-01-05T15:34:39+0000
Bardzo polecam! Szybka realizacja zamówienia, zgodność z opisem. Miła i cierpliwa obsługa. Na pewno wrócimy! Panu Michałowi i Szymonowi Dziękujemy 🙂
Piotrek Merda
Piotrek Merda
2016-12-30T15:46:09+0000
Grzegorz Kaczan
Grzegorz Kaczan
2016-12-12T06:45:35+0000
Sam szukałem wymarzonego auta przez parę miesięcy. Dziesiątki sprawdzeń VIN i 2krotne wynajęcie Motoraportera. W końcu zrezygnowamy zwróciłem się do Autoklasy. I to było najlepsze co mogłem zrobić 🙂 Cały proces szukania auta przez Autoklasę przebieg szybko i sprawnie. Pierwszę znalezionę auto i strzał w dziesiątke. Piękna Maździorka, która wygląda jakby niedawno opuściła salon. Mało jest tak rzetelnych firm na polskim rynku jak Autoklasa. Dla tych którzy się wahają, nie wahajcie się 🙂
Kevin Arnold
Kevin Arnold
2016-12-08T13:16:32+0000
Panowie z Autoklasy mogą się podjąć usługi niestandardowej - czyli lekko modyfikując formułę współpracy, odbyć trudną i niezręczną rozmowę z właścicielem samochodu, który sami znaleźliśmy i który nas interesuje. Mamy dzięki temu weryfikację oferty z internetu - i nie mamy stresu zadawania trudnych pytań, obaw czy na pewno o wszystko zapytaliśmy itp. To jest podstawa do podejmowania finalnych decyzji, taki double check. No i kwestia negocjacji ceny - Panowie odbywają pierwszą, rozmiękczającą rozmowę z właścicielem samochodu o kwocie do zapłaty. Czyli zdobywają w naszym imieniu punkty przed finalną rozmową - pomocne 🙂
Piotrek Kłys
Piotrek Kłys
2016-12-05T16:12:11+0000
Marlena Zarębska
Marlena Zarębska
2016-12-04T13:03:31+0000
Autem które znalazła mi Autoklasa przejechałam ponad 1000 km i jestem zadowolona, cena samochodu była wyższa niż "rynkowa" ale jeżeli nadal będę zadowolona tak jak do tej pory (od kupna minął miesiąc) to mogę śmiało powiedzieć że było warto. Polecam i jednocześnie pozdrawiam cały zespół Autoklasy.
Aśka Niebelska-Dyba
Aśka Niebelska-Dyba
2016-12-02T15:40:55+0000
Marek Ludniewski
Marek Ludniewski
2016-11-22T16:36:33+0000
Witam serdecznie chociaz Autoklasa nie sprowadzila mi samochodu spełniającego moje kryteria i oczekiwania z powodu wygasniecia naszej umowy goraco polecam ich jeśli ktoś chce kupic auto może droższe niż aktualna cena rynkowa ale za to sprawdzone, bezwypadkowe i z oryginalnym przebiegiem.Bardzo dobry kontakt telefoniczny i emailowy z doradcami i pracownikami Autoklasy, zawsze sluza pomocą .Chciałbym serdecznie podziekowac calemu zespołowi za zangazowanie , cierpliwość i wyrozumialosc i zyczyc dalszych sukcesow w pracy.Nawet po zakończeniu naszej współpracy mogę dalej liczy na ich pomoc i profesjonalne doradztwo w znalezieniu samochodu co jest nowym sposobem zapatrywania na klienta. Moje motto brzmi " Z Autoklasa auto z klasa "pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Dariusz Biskup
Dariusz Biskup
2016-11-13T09:57:40+0000
Krzysztof Stygar
Krzysztof Stygar
2016-10-09T21:35:21+0000
Kupujac auto chcialem zminimalizowac to ze kupie go po jakis "przekretach", ze po dwoch dnaich jazdy zacznie mi sie psuc, dlatego zlecilem wyszukanie samochodu autoklasie, i wiecie co?, nie zawiodlem sie 🙂 Po dwoch miesiacach uzytkowania samochodu, auto sprawuje sie bardzo dobrze czyli tak jak powinien jezdzic sprawny samochod:) Co do wlascicieli i ludzi pracujacych tam, to bardzo pozywtyni ludzie, sluzacy rada i pomoca. Caly czas trwania umowy mialem bardzo dobry kontakt z nimi 🙂 Naprawde firma godna polecenia 🙂
Łukasz Kułacz Fotografia
Łukasz Kułacz Fotografia
2016-10-01T18:41:45+0000
Właśnie dziś odebrałem swoją Hondę CRV ll 🙂 Jestem pod ogromny wrażeniem podejścia do klienta, pełen profesjonalizm Pana Michała jak i Pana Stanisława. Samochód który znaleźli dla mnie jest rewelacyjny .W drodze powrotnej do domu jazda nim była samą przyjemnością. Nie bójcie się zaufać autoklasie jak nie im to komu ? Jeszcze raz dziękuję bardzo dziękuję Panowie jesteście doskonali w tym co robocie;-) Potraficie uszczęśliwić człowieka 😉 pozdrawiam i będę Was każdemu polecał =_= . Oczywiście czekam na post z przekazania samochodu 🙂
Szymon Pochopien
Szymon Pochopien
2016-09-23T19:19:16+0000
Błażej Bielina
Błażej Bielina
2016-09-18T10:19:21+0000
Pomimo że finalnie nie kupiłem samochodu w firmie autoklasa gdyż znalazłem sobie coś we własnym zakresie to gorąco polecam tą firmę. Kontakt z klientem oraz wiedza na temat wykonywanej pracy na najwyższym poziomie. Na pewno jeszcze się odezwę i skorzystam z ich usług 🙂 Pozdrawiam.
Szymon Czajka
Szymon Czajka
2016-09-02T11:32:23+0000
Krzysztof Dyba
Krzysztof Dyba
2016-08-28T08:01:07+0000
Panowie znaleźli dla mnie samochód w idealnym stanie - polecam! 🙂
Rafał Pacwa
Rafał Pacwa
2016-08-27T14:57:31+0000
Szukając auta trafiłem z polecenia na autoklase i nie żałuję !!autko spełnia wszystkie moje zachcianki a tym bardziej że 107 była wymazonym prezentem w dniu czwartej rocznicy slubu dla mojej żony!! Polecam z reka na sercu AUTOKLASA THE BEST !!!
Ewa Wojciechowska
Ewa Wojciechowska
2016-08-26T19:50:27+0000
Gorąco polecam Autoklase tak jak sama nazwa mówi szuka i sprzedaje auta z klasa.Przede wszystkim bezwypadkowe a to w dzisiejszych czasach jest trudne z udokumentowanym przebiegiem itp. Moja Kia Sportage jest taka jaka sobie wymarzyłam. Pan Michał to człowiek który nie tylko sprzedaje auta bo to Jego praca ,ale Człowiek przez duże C ,który poradzi wysłucha i odpowiada na dość nawet absurdalne pytania zadawane przez kobietę która chce kupić auto a nie do końca wie na co powinna zwrócić uwagę . Jeżeli będę chciała kupić znów auto wrócę do Autoklasy . Dziękuję za pomoc panie Michale i pozdrawiam
Mike Malczewski
Mike Malczewski
2016-08-05T20:02:52+0000
Krzysztof Okonek
Krzysztof Okonek
2016-07-28T10:30:50+0000
Szukając samochodu dla mojej rodziny wiedziałem czego szukam. Problemem było znalezienie atrakcyjnej oferty, chociaż sformułowanie "atrakcyjna oferta" nie jest tu właściwe. Lepsze to "pewna oferta". I tu z pomogą przyszli panowie z AutoKlasy. Już przy pierwszym kontakcie dało się odczuć, że rozmawiam z osobami doskonale znającymi się na tym co robią, a to co robią, robią z pasją. Tak, miałem wiele obaw co do samochodu i przebiegu transakcji (w moim przypadku kupno samochodu na odległość) ale nie zawiodłem się. Wyszukany samochód spełniał założone na wstępie warunki, był nawet lepszy niż oczekiwałem. Jeżeli ktoś szuka odpowiedniego auta dla siebie, zdecydowanie polecam AutoKlasę.
Zuza Rzepecka
Zuza Rzepecka
2016-07-19T13:24:09+0000
Często podczas podejmowania decyzji o zakupie auta pomijamy temat pośredników, ponieważ brak nam do nich zaufania. Jeśli tak jest w Twoim przypadku, to zadzwoń do Autoklasy i przekonaj się, że istnieją profesjonalne firmy. Stanisław Kałuski to człowiek pracujący z wielkim zaangażowaniem i pasją. Nie spotkałam lepszego specjalisty i osoby, która do swojej pracy podchodzi z taką pasją jak on. Co go wyróżnia? Przede wszystkim szczerość, uczciwość, pełny profesjonalizm i determinacja. Polecam każdemu, kto szuka usług na najwyższym poziomie! Pozdrawiam.
Arkadiusz Chmielak
Arkadiusz Chmielak
2016-07-10T20:17:48+0000
Wprawdzie samochod odebralem jakis czas temu ale dopiero teraz chcialbym podziekowac chlopakom z Autoklasy, a w szczegolnisci Panu Michalowi Cz.:) Rewelacyjna wspolpraca, czesty kontakt, przedstawianie i omawianie kolejnych ofert. Slowo "profesjonalisci" nie odda latwosci zalatwiania spraw, od pierwszego zapytania po cala droge wyborow, az do odebrania auta marzen. Panie Michale byl to ostatni rzut na tasme ale auto nie dosyc ze takie jakie szukalem to jeszcze znalazl Pan lepiej wyposazone. Nie wiem jak to robicie, ale obiecuje, ze kolejne auto biore od Was, ale nie obiecuje, ze za kolejne 3,5 roku:). Fakt, wplata tej pierwszej zaliczki byla troche dla mnie niepewna, ale juz po paru dniach okazalo sie, ze to bylo najlepsze co moglem zrobic. Dobrze wiedziec,ze ktos potrafi nie tyle znalezc auto ale jeszcze sprawdzic jego historie, zrobic zdjecia, wykonac pierwsze ogledziny i sprowadzic auto w 100% bezwypadkowe, genialnie przygotowane, a to wszystko w atmosferze dialogu i wielu ustalen co, jak i gdzie. BRAWO!! Panowie za podejscie do klienta w sposob iscie profesjonalny i bezkonkurencyjny! Jak juz wspomnialem Panu Stanislawowi, tam gdzie moge, bede Was reklamowac i spodziewajcie sie kolejnych telefonow z 3miasta!:) Serdecznie pozdrawiam, dziekuje i NAPEWNO do zobaczenia!
Szymon Najdowski
Szymon Najdowski
2016-06-19T12:56:12+0000
Firma rzetelna i godna zaufania. Podejście do klienta na wysokim poziomie. Z zakupu jak najbardziej jestem zadowolony. Z czystym sumieniem polecam.
Monika Żurek
Monika Żurek
2016-06-18T20:17:24+0000
Jestem zachwycona zarówno samochodem który do mnie trafił (piękne Volvo s40) jak również profesjonalizmem w podejściu do klienta. Wszystko na piśmie, wszelkie informacje udzielone, bez niejasności i "kołowania" klienta. Szczerze polecam!
Mateusz Jabłoński
Mateusz Jabłoński
2016-06-08T06:06:03+0000
Jacek Cichy
Jacek Cichy
2016-06-01T17:16:00+0000
Autoklasa godna polecenia zakupiłem Insignie i nie żałuję samochód jest w super stanie do niczego nie można się przyczepić .Jeżeli chce ktoś kupić dobry samochód to tylko w autoklasa. Pozdrawiam P.Michała i Stanisława.
Michał Kwaśnik
Michał Kwaśnik
2016-04-24T14:03:53+0000
Firma godna polecenia, profesjonalne podejście do klienta, świetny kontakt, auto sprowadzone zgodnie z przyjętym zamówieniem, niedługi czas oczekiwania (ale na to nikt nie ma wpływu), znaleźć dobre auto, którego nie wstydziliby się przekazać klientowi, trochę zajmuje czasu, nie wymuszają na kliencie i nie naciskają gdy klientowi auto nie pasuje, w moim przypadku, aż takich decyzji nie musiałem podejmować, kto wie czy w niedalekiej przyszłości nie skorzystam ponownie z usług Tej firmy, Pozdrawiam
Aleksandra Alex
Aleksandra Alex
2016-04-13T14:46:42+0000
Autoklasa -klasa w sama w sobie.
Łukasz Kaplita
Łukasz Kaplita
2016-04-11T20:12:36+0000
BMW które zamówiłem jest fantastyczne! Co tu dużo mówić - taki jaki zamówiłem - taki dostałem. Bezawaryjnie przejechałem już nim prawie 20000 km. Dziękuje Staszek, dziękuję Michał za fachową obsługę !
Agnieszka Stryszowska
Agnieszka Stryszowska
2016-04-03T10:19:40+0000
Profesjonalne podejście do sprawy. Bardzo miła obsługa. Polecam
Stanisław Kałuski
Stanisław Kałuski
2016-04-01T20:02:19+0000
100% Gwarancji Satysfakcji, profesjonalna kadra, miła obsługa, genialne rozwiązania
Next Reviews

Zobacz, jak możemy Ci pomóc

Autoklasa
4.6
powered by Google
Jarosław Kaliński
Jarosław Kaliński
13:54 26 Feb 17
Opinia będzie ciekawa, bo nie kupiłem w Autoklasa.pl samochodu. Od kilku miesięcy szukałem konkretnego modelu BMW, w dosyć wysoko skonfigurowanym wyposażeniu. Niestety na polskim rynku nie mogłem nic godnego uwagi znaleźć, więc zacząłem szukać pośrednika w znalezieniu dobrego samochodu w upatrzonej przeze mnie konfiguracji z rynku Zachodniej Europy. Tutaj za poleceniem kolegów ze Śląska trafiłem do Autoklasa.pl i zaczęła się przygoda trwająca dobre 2 miesiące jak nie lepiej. Kontaktowałem się z kilkoma osobami z Autoklasy, ale chyba najwięcej rozmawiałem z p.Michałem którego pozdrawiam. Przez ten długi czas nie byłem najlepszym klientem, nie zawsze miałem czas na rozmowę, marudziłem, prosiłem o podpowiedzi i o dziwo zawsze spotykałem się ze zrozumieniem i uzyskiwałem profesjonalne odpowiedzi. Począwszy od przedstawienia innych propozycji pojazdów, które powinny mnie zainteresować, poprzez ustalenie budżetu, form finansowania aż do ustaleń końcowych, czyli określenia konkretnego modelu pojazdu w konkretnej specyfikacji. I właśnie tego modelu panowie z Autoklasy zaczęli dla mnie szukać. Miałem kilka propozycji, i już na ostatniej prostej BANG!, znalazłem wymarzony pojazd poprzez znajomego w Polsce i w przyszłym tygodniu jadę go odbierać 🙂 Piszę opinię, bo kontakt z Autoklasą i ich obsługę mogę w 100% polecić, a szczególnie p.Michała, który z wyrozumiałością słuchał mojego marudzenia. Przedstawienie wszystkich za i przeciw dla modelu który wybrałem, oszacowanie budżetu, przedstawianie ofert, wszystko na najwyższym poziomie. Ceny pojazdów znałem z portali niemieckich, po doliczeniu akcyzy, podatków i kosztów sprowadzenia byłem aż zdziwiony, że przy tak dobrej obsłudze marże Autoklasy nie są wygórowane. Wielki plus za szczegóły i za całokształt. Polecam gorąco!
Katarzyna Dudek
Katarzyna Dudek
19:24 28 Dec 16
Witam Wszystkich- Moja opinia o firmie Autoklasa jest jak najbardziej pozytywna- z cala pewnoscia byloby ciezko kupic tak dobre auto bez pomocy specjalistow. Rowniez oni mieli problem zeby znalezc Audi A4 B6 w dobrym stanie- ofert jest duzo, kaze auto z zewnatrz wyglada pieknie jednak w wiekszosci sa ta przygotowane graty, ktore maja dac zarobic handlarzom- okazuje sie prawda to co pisza w internecie- w polskich komisach kupimy sprowadzone auto taniej niz mozna go kupic w Niemczech- wystarczy porownac dany model i juz cos nie gra . W moim przypadku panowie z Autoklasy pojechali nawet po 1 auto ale na miejsu okazalo sie ze stan odbiega od deklarowanego przez telefon, dlatego zrezygnowali z jego kupna. To tym bardziej potwierdza ze firmie tej nie zalezy na szybkim zarobku, poniewaz wtedy brali by auto jak leci. Pracownicy Autoklasy juz od poczatku wzbudzali moje zaufanie jednak wplata przelewem zaliczki komus z innego miasta zawsze wzbudza pewne watpliwosci- akurat 1 zdjecie ktore akurat mam jest z nowymi tablicami juz po rejestracji. Jesli jest ktos chetny z Rzeszowa lub okolic na skorzystanie z oferty tej firmy a nie jest pewny, to prosze sie z nimi kontaktowac- jestem do tego stopnia zadowolony ze moge pokazac auto na zywo- jestem zdania ze uczciwe firmy warto wspierac. Pozdrawiam 🙂
Urszula Ogonowska
Urszula Ogonowska
19:38 06 Dec 16
Mimo, ze do zakupu auta nie doszło z przyczyn zupełnie niezależnych od obydwu stron, zdecydowanie polecam firme Autoklasa. Doskonaly kontakt z klientem, fachowe doradztwo oraz olbrzymia wiedza na temat rynku motoryzacyjnego sprawiaja, iz jest to jak najbardziej odpowiedni Partner w przypadku gdy szukamy auta w Polsce, jak i za granica.
Paweł Koczanowski
Paweł Koczanowski
14:20 24 Jan 17
Polecam!!!
Sylwester Prasoł
Sylwester Prasoł
14:05 02 Jun 17
Prężna i dynamiczna firma z fachowcami w dziedzinie handlu samochodami używanymi.
See All Reviews

Zobacz, jak możemy Ci pomóc